Body Mind Release

 "Ik kwam in contact met Marie-Cecile via mijn leidinggevende. Haar begeleiding met het Body Mind Release traject heeft heel goed gewerkt. Door het loslaten van veel negativiteit en ballast en het terughalen van positieve energie ben ik in staat om mijn leven weer in harmonie te brengen. In eerste instantie vond ik het best confronterend maar gaandeweg ging ik de liefde voor mijzelf, en daardoor ook voor anderen opnieuw ontdekken. De energie die ik erdoor terug gekregen heb zorgt ervoor dat er steeds meer klachten verdwijnen en dat ik weer mezelf kan zijn. De positieve overtuigingen waar ik beetje bij beetje weer ben gaan geloven, geven mij de kracht om vooruit te kijken. Ik heb weer toekomst perspectief en zin om dingen aan te pakken.  Bedankt Marie-Cecile"

Ria (Utrecht)

 

 

********

 

 

"WAUW!! Wat een mooie, en soms ook pittige, reis heb ik afgelopen weken met Marie-Cecile mogen bewandelen. VAN PURE ANGST NAAR VERTROUWEN.  Ik heb al vele therapeuten bezocht voor verschillende angsten en onzekerheden maar dit was zo anders. Niet praten over mijn angsten, hun oorsprong en eventuele oplossingen maar 2x per dag aan de slag gaan met loslaten. Ik ben op een plek geweest waar ik ongelooflijk veel weerstand voelde, waar ik wilde opgeven en het moeilijk vond mijn angsten los te laten omdat dit ook heel vertrouwd voelt. Maar ik voelde ook zo'n kracht in mijzelf. Het was tijd om alles wat mij belemmert los te laten, ik was er klaar voor.  Het was een intensief traject waarin ik van Marie-Cecile precies kreeg wat ik nodig had in plaats van wat ik wilde horen. Het was precies hoe het moest zijn om mij te laten groeien. 

Vertrouw erop dat dit ook jou precies brengt waar je moet zijn, nog beter en mooier dan je je nu kan bedenken. Met heel mijn hart wil ik Marie-Cecile bedanken voor haar wijsheid, intuitie, aandacht en respect die mij hebben gebracht op een plek waar ik met trots kan zeggen : Ik ben precies waar ik moet zijn!  Voor het Body Mind Release traject had ik enorme vliegangst, heftige paniek waardoor ik echt niet meer in een vliegtuig stapte. Na de 4e sessie heb ik een ticket naar Nederland ( ik woon in Spanje)geboekt. :-)

 

Petra. (Spanje)

 

********


Body&Mind coaching

"Ik kwam bij jou omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Letterlijk alles deed zeer. Ik kwam voor een ontspannende massage maar jij vroeg mij of ik alleen wilde ontspannen of dat ik, naast de massage,  samen wilde onderzoeken waar de klachten vandaan kwamen zodat ze ook weer konden verdwijnen. Dat wilde ik graag. 

Ik had vooraf niet kunnen bedenken hoeveel effect die eerste sessie zou hebben. Ik ben bewust gaan voelen, me veel bewuster gaan worden van de signalen die mijn lijf geeft, van de grenzen waar ik zelf over heen ga en ook anderen over heen laat gaan, hoeveel energie sommige dingen me kostte en hoe weinig ik nog kon genieten. Gevolgd door huilbuien, gesprekken en acties. Ik weet nu welke signalen mijn lichaam geeft, wanneer ik even op de rem mag trappen, wat me energie kost én wat energie geeft. Ik heb keuzes gemaakt die mijn leven veranderd hebben, kan weer genieten van kleine dingen en heb mijn passie weer opgepakt.  Dank je wel! "

 

Ine.  

"Ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Door jou is zoveel duidelijk geworden waardoor ik nu ben waar ik ben. Ik heb op mijn werk mezelf steeds meer laten zien en horen en positieve keuzes gemaakt.  2 dingen die ik altijd zo lastig heb gevonden maar die me nu al zo veel goeds hebben gebracht."   

 

Francien