Bevrijd jezelf van overbodige ballast.

Laat los wat jou niet meer dient.

BODY MIND RELEASE METHODE

Body Mind Release is een zeer effectieve methode die jou in 7 stappen helpt om de onderliggende innerlijke oorzaak van (levens)klachten aan te pakken. Deze krachtige methode is er voor iedereen en is bewezen effectief. 93%  positief resultaat.

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Dit is waar een groot deel van de Body Mind Release methode over gaat.  Elke week worden er thema's losgelaten en positieve gevoelens terug gehaald. Niet meer praten, maar doen!
 

Veel mensen die het gevoel hebben vast te zitten in een fase in hun leven zijn HSP oftewel een High Sensitive Person bent. (Wil je weten of jij HSP bent? Doe hier een test.)   De Body Mind Release therapie is ook zeer effectief bij HSpers.

 

wil jij de ballast uit jouw verleden loslaten?

Veel mensen hebben bewust en/of onbewust last van het verleden. Regelmatig denken we dan aan een vervelende gebeurtenis of traumatische ervaring. Gek genoeg hebben wij niet eens zo’n last van de gebeurtenis zelf. We hebben dan last van de beperkende gevoelens en overtuigingen die wij toen aan die gebeurtenis hebben gekoppeld, het is de ballast die we meeslepen. Het verleden heeft je natuurlijk ook gevormd tot wie jij nu bent. Echter wanneer het jouw leven negatief beheerst en domineert, wordt het misschien tijd hier wat aan te doen.

Diverse onderzoeken tonen aan dat onze ballast voor 95% bepaalt hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Het beïnvloedt direct de keuzes die jij maakt in jouw leven en de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Deze ballast bepaalt tot wie jij je aangetrokken voelt, of iets wel of niet lukt in jouw leven en welke aandoeningen of ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen. Jouw verleden loslaten begint met bewustwording!  

Vergelijk jezelf eens met een luchtballon. De lucht in de ballon bestaat in deze metafoor uit jouw positieve gevoelens. Denk hierbij aan positiviteit, rust, succes, zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, zelfliefde, loyaliteit, levensvreugde, etc.  
Het mandje van de luchtballon vormt is het bekende rugzakje, jouw ballast. 

 

Wil je meer lezen over de gevolgen van het meedragen van de ballast? Klik dan hier. Dan kom je op de website van Hans de Waard. De ontwikkelaar van de BMR.

waarom een Body Mind release traject?

Body Mind Release is breed inzetbaar en blijkt uiterst effectief (>93%) bij klachten zoals: * stress, spanning en onrust gevoelens 

* burn-out

* gebrek aan zelfvertrouwen

* vermoeidheid 

* piekeren

* somberheid, depressie

* trauma verwerking

* paniek (aanvallen)

* afhankelijkheid, verslavingen

De duurzame resultaten worden door onze cliënten regelmatig als verbluffend ervaren. Raadpleeg bij fysieke of psychische klachten altijd een arts. 

 

In een individueel traject van 2 maanden leer jij hoe jij de ballast zelfstandig en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. Wij praten niet over problemen, leren niet omgaan met en zoeken de oorzaak niet buiten onszelf. Wij geloven in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten. De sessies variëren van een half uur tot één uur. Deze sessies kunnen – indien gewenst – ook prima plaatsvinden middels videobellen (Zoom, whats app of facetime).

 

Als onderaannemer van Body Mind Release Nederland mag ik modulaire- en werkfit trajecten aanbieden ten behoeve van het UWV. 

 

Hoe ziet jouw traject eruit?

Tijdens de intake bespreek jij waar jij last van hebt. Daarbij gaan we NIET op zoek naar de vermeende oorzaak. Praten over problemen lost namelijk niets op. Anders was je inmiddels wel klachtenvrij. Toch? Natuurlijk worden ook jouw verwachtingen van dit traject besproken.
Binnen de Body Mind Release methode heeft Hans de Waard de mogelijke innerlijke oorzaak van levensklachten (jouw ballast) in kaart gebracht. Dit persoonlijke (werk)schema krijg jij mee naar huis. In de eerste sessie leer jij de unieke loslaatmethode en vanaf de tweede ook om jouw – verloren – positieve gevoelens weer terug te halen. In elke sessie hoor je welke ballast jij die komende week los mag laten en welke positieve gevoelens jij weer mag terughalen.

Vervolgens ga jij daar zelfstandig, tweemaal daags, gedurende 10 tot 20 minuten mee aan de slag. Jij moet het namelijk doen. 
Gaandeweg dit traject zal je merken dat je steeds meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen ervaart. Jij voelt je bevrijd, minder afhankelijk en kunt weer genieten.

De meeste tekst van deze pagina is afkomstig van de website BodyMindRelease van Hans de Waard.