Be happy for this moment. This moment is your life.
Omar Khayyam


De kracht van massage:

Ontspanning is het eerste wat bij de meeste mensen opkomt wanneer zij denken aan massage.
En een massage kan ook zeker heel ontspannen zijn.Maar een goede massage doet zoveel meer.

 • Aanmaak van de gelukshormonen

 • Het stimuleert de doorbloeding

 • Gespannen spieren ontspannen

 • Blokkades in het lichaam worden voelbaar

 • Afvoeren van een teveel aan vocht in de weefsels

 • Doorlaatbaarheid van de vaatwanden verbeteren

 • Bloeddruk verlagend

 • Gedachten komen tot rust

 • Meer aanwezig zijn in je lichaam

 • Je slaappatroon zal verbeteren

 • Het zelf genezend vermogen wordt versterkt
aanbod;

Ik ben een grote fan van energetische massages.
Kenmerk van een Energetische massage is dat het een zachte en contactvolle manier van aanraken is. Zo krijgt het lichaam de tijd om zich te openen en te ontspannen. Als ontvanger maak je zo contact met gevoelens en herinneringen die in je lichaam aanwezig zijn.

Energetisch masseren heeft niets met zweverigheid te maken; in een energetische massage heb ik behalve aandacht voor het fysieke lichaam ook aandacht voor het energetisch aspect. Ik laat de energie weer stromen, wat een verdieping geeft aan de massage.
De intentie waarmee je wordt aangeraakt en gemasseerd bepaald voor een groot deel het effect van de massage en is van niet te onderschatten waarde!


De ontspannende wellness massage is bij de meeste mensen bekend. Bij een wellness massage masseer ik hoofd, nek, schouders, rug, benen, voeten, armen, handen en buik of een gedeelte daarvan. Afhankelijk van de tijd en wensen.


Tijdens een energetische hoofdmassage wordt je hoofdhuid, gezicht en eventueel een deel van de schouders gemasseerd. De kleding mag aanblijven tijdens deze massage.

De energetische hoofdmassage is een zachte en contactvolle manier van aanraken. Je maakt beter contact met gevoelens en blokkades die in je lichaam aanwezig zijn. Het is er vooral op gericht de energie weer te voelen en deze te laten stromen. Door het aanraken van emoties en gedachten wordt het bewustwordingsproces op gang gebracht, zodat je een volledige rust en ontspanning kunt ervaren.


Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. De grote kracht van water is het vermogen om overal in het lichaam zijn weg te vinden. Met holistic pulsing worden door golvende en ritmische bewegingen de vloeistoffen in het lichaam in beweging gebracht. Door de “stroming” die zo in je lichaam ontstaat, kan je je bewust worden van spanningen en blokkades en deze, waar mogelijk, loslaten. Holistic pulsing bevordert de afvoer van afvalstoffen.

Holistic Pulsing maakt los wat vast zit, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Door de ontspanning tijdens de behandeling kun je steeds beter gaan luisteren naar je eigen lichaam.

Holistic pulsing kan vrijwel bij iedereen toegepast worden. Tijdens de pulsingsessie lig je gekleed op de behandeltafel.

Een massage die veel in bedrijven wordt ingezet is een stoelmassage. Bij een stoelmassage zit je gekleed op een speciale massagestoel. De reguliere stoelmassage wordt meestal ingezet als snelle en effectieve vorm tegen stress en andere werkgerelateerde klachten. Het is een pittige en activerende massage van 15-20 minuten.

De energetische stoelmassage wordt met een andere intentie en in een totaal ander tempo gegeven wat tot een compleet andere massage leidt. Het doel van de energetische massage is dat jij met alle aandacht naar je eigen lichaam gaat en gaat voelen wat daar speelt. Je lichaam wordt op een natuurlijke manier van stress bevrijdt. Door het masseren van drukpunten, chakra-gebieden en de rustgevende strijkingen gaat de energie door het lichaam stromen en wordt je immuunsysteem en je zelfherstellende vermogen gestimuleerd. Het is een zachte en rustige energetische massage van 30 of 45 minuten.

Stoelmassage kan, naast een sessie in de praktijk, ook gereserveerd worden voor evenementen of feesten.

Metamorfose massage
Metamorfose massage is meer een zachte aanraking dan een massage.
Een aanraking van de reflexzones van de wervelkolom op de zijkant van de voeten, de handen en het hoofd.

Een mooie metafoor om te illustreren waar metamorfosemassage om draait, is de volgende:
Het is het verhaal van de rups en de vlinder. De rups leeft zijn rupsenleven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. In die cocon voltrekt zich de metamorfose of transformatie van rups naar vlinder. De rups ontwikkelt zich in rust tot een prachtige nieuwe versie van zichzelf.

Een metamorfosemassage helpt je om contact te maken met dat wat er diep van binnen om jouw aandacht vraagt en te gaan ontdekken welke belemmering of blokkade jij mag transformeren om je vleugels uit te kunnen slaan.

Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving.  Laat je verrassen door dat wat gevoeld en verwerkt mag worden.

Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals je bedoeld bent. Een zachte massage van reflexzones aan de binnenkant van de voet, de duim en op het hoofd.

Metamorfose massage is een massage die leidt tot bewustwording, genezing en spirituele groei.

Elke massage kost €27,50 voor 30 minuten en €50,00 voor 60 minuten

Betaling contact of pin.

cursus shantala babymassage

Shantala massage is oorspronkelijk een vorm van totale lichaamsmassage voor baby’s die in India gebruikt wordt tijdens de dagelijkse verzorging.

Shantala babymassage is een liefdevolle ontspanningsmassage. Het is een eenvoudige massage die uitgaat van een respectvolle benadering en héérlijk is om te ontvangen én te geven. Babymassage is een fijne en mooie manier van contact maken en elkaar liefdevolle aandacht geven! Daarnaast heeft babymassage vele gezondheidsvoordelen voor je baby.

De cursus babymassage is zowel online als persoonlijk te volgend.

Wil je meer informatie om de cursus babymassage?


Klik dan hier