Over mij.

Mijn naam is Marie-Cecile Verspeek. Ik ben moeder van 2 prachtige kinderen (1997 & 2000). Vanaf mijn 17e werk ik binnen de sector zorg en welzijn en heb altijd interesse gehad in spiritualiteit en de holistische benadering van klachten.


Tijdens een jarenlange zoektocht naar mijzelf en het leven dat ik wilde leven, heb ik ontdekt hoe belangrijk het is om op een holistische manier naar je klachten te kijken. Lichaam en geest werken samen en beïnvloeden elkaar continue.


Een klein stukje over wat mij gemaakt heeft wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe.

Als (hoog gevoelig)kind ben ik regelmatig gepest. Ik voelde mij klein en verdrietig maar praatte daar niet over. Als puber heb ik meerdere chronische klachten gehad. Artsen konden vaak geen concrete redenen vinden. Het zou wel een prikkelbare darm zijn, of hormonale problemen en ik moest er maar mee moest leren leven.

Ik was een streber, behoorlijk perfectionistisch en vond het belangrijk dat anderen mij aardig vonden. In 2013 werd er door mijn lichaam op de rem getrapt. Ik was in een Burn-out beland, was mezelf kwijtgeraakt en kon niet genieten van mijn leven. Verschillende therapeuten heb ik bezocht maar helaas weining resultaat. Totdat ik met een holistisch coach in aanraking kwam. Zij liet mij zien wat de kracht van mijn gedachten en overtuigingen was en welke impact dat heeft op mijn lichaam. Ik ging zien dat ik in een overlevingsstand leefde. Dit gebeurde onbewust. Naar de buitenwereld liet ik, dacht ik, niks merken en hield ik me sterk. Van binnen voelde ik me verdrietig, onbegrepen, eenzaam en klein.

Een combinatie van energetisch werk, massage en bewustwording heeft ervoor gezorgd dat ik weer in contact met mezelf kwam en keuzes ging maken die bij mij passen.


Ik heb dus zelf mogen ervaren welke mooie resultaten bereikt kunnen worden met lichaamsgericht werken, aanraking en coaching. De natuurlijke manier om het zelfherstellende vermogen van het lichaam te vergroten sprak mij erg aan. Ik kreeg steeds meer inzicht in klachten en patronen en ontdekte wat echt belangrijk is in mijn leven. Nog elke dag ben ik dankbaar voor deze wenteling in mijn leven. Ik durf te stralen, te genieten en kwetsbaar te zijn. Ik ben in balans.

Op deze manier wil ik ook anderen helpen. Ik geloof in de sterke samenwerking tussen lichaam en geest en de kracht van het leren luisteren naar het fluisteren van het lichaam. In 2014 heb ik een coach opleiding gevolgd bij de academie voor coaching en counseling. Na het afronden van de opleiding tot Sensi-therapeut ben ik in 2015 gestart met praktijk Mizania. In de jaren daarna heb ik alle verdiepingscursussen gevolgd voor de Sensi-therapie en ben verschillende massage en healing technieken gaan leren. Deze combinatie van opleidingen is voor mij een zeer effectieve manier om blokkades en thema’s in ieder mens te benaderen en verbeteren en zo de balans te herstellen.

Inmiddels heb ik, met veel plezier, vele mensen (van jong tot oud) mogen helpen op hun reis naar een mooi en ontspannen leven. Coaching werkt alleen wanneer er een klik is tussen jou en de coach, dat er een vertrouwen kan ontstaan waarin jij jezelf durft te laten zien en uit je comfortzone durft te komen.


Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden naar jouw mooiste leven.


Ik heb 5,5 jaar met dove personen gewerkt. Daardoor beheers ik de (ondersteunende) basis gebarentaal (NMG).