Leef jij je mooiste leven?

De kans is groot dat jij dit leest omdat je niet tevreden bent met een aantal situaties in je leven.
Je wilt deze situaties verbeteren, je stemming veranderen, bepaalde gedachtes loslaten of weer lekker in je vel zitten en je niet laten beperken door chronische lichamelijke klachten. Ik ontmoet veel mensen die niet doen wat ze willen doen en niet willen wat ze wel doen.
Wanneer jij nieuwsgierig bent naar je eigen mogelijkheden om het leven te gaan leven waar jij gelukkig van wordt, dan nodig ik je uit om verder te lezen. Want als ik het kan, dan kan jij het ook!
Ontstaan van de meeste klachten:


Veel van de klachten die wij ervaren zijn het gevolg van (onbewust) onderdrukte emoties en stress.
De WHO (wereldgezondheidsorganisatie) heeft stress uitgeroepen tot de gezondheidsepidemie van de 21ste eeuw.

Iedereen ervaart weleens stress en/of spanning in zijn leven en dat hoeft zeker niet negatief te zijn. Maar wel als de stress te lang aanhoudt of er lichamelijke klachten door ontstaan. Ruim de helft van de Nederlanders heeft last van stress-gerelateerde (lichamelijke) klachten en 75-90% van de huisartsbezoeken zijn stress-gerelateerd. Het kan dan o.a. gaan over hoofd-, nek-, schouder klachten, overgevoeligheid, slaap problemen of allergische reacties.
Het goede nieuws is dat je daar echt wat aan kan doen.
Design your life;

Ik werk graag met mensen die bereid zijn om in de spiegel te kijken en 'open-minded' hun klachten te onderzoeken. Of je nu lichamelijke of psychische klachten hebt, jij bent zoveel meer dan je klacht en je lichaam vertelt jou vaak wat je met je hoofd niet wil weten.
Door verschillende coachingsvormen én aandacht voor jouw verlangens en doelen gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van jouw klacht. Wat zijn situaties die jou spanning bezorgen en waar worden deze door getriggert? Wat is het verlangen dat daaronder ligt?


Jij leert de taal en signalen van je lichaam begrijpen en er naar luisteren. Wanneer je los kan laten wat jou niet meer dient krijg je ruimte om jouw leven te gaan creëren.
Vanuit mijn oprechte interesse, gedrevenheid en rust help ik jou graag om jouw mooiste leven te creëren.Uitreiken naar wat voor je ligt,

wordt makkelijker als je loslaat wat achter je ligt.

emoties en chronische lichamelijke klachten

Wil jij weer dansen, sporten of op een andere manier lekker bewegen zonder last te hebben van je lichaam? Dat kan wanneer we de oorzaak van jou klacht ontdekken.

De impact van emoties op ons lichaam is ontzettend groot. Bijna alle emoties geven een lichamelijke reactie.
Stel je eens voor: Je moet een belangrijke presentatie geven, je staat voor een grote groep mensen en inneens heb je een volledig black-out. Doordringende ogen staren je aan in afwachting tot je gaat beginnen…
Doe je ogen eens dicht en stel je eens voor dat jij daar staat. Wat voel je dan gebeuren in je lichaam? Waarschijnlijk klopt je hart in je keel, krijg je een snellere ademhaling, klamme handjes en breekt het zweet je uit. Dit zijn allemaal reacties die veroorzaakt worden door een emotie. En eigenlijk is er geen verschil in deze reactie tussen een echte situatie of het denken aan de situatie. Verschillende emoties uiten zich op verschillende manieren. Wanneer het gaat om een korte of milde emotie is het lichaam prima in staat om weer te ontspannen. Wanneer de emotie langer aanhoudt verandert de chemie in je lichaam en ontstaan spanning, stijfheid of pijn. Volgens huisartsen worden 75-90% van alle klachten veroorzaakt door (onderdrukte) emoties.

Door middel van verschillende technieken kunnen we deze emoties los laten en transformeren naar ontspaning en positieve emoties. Daardoor zullen klachten verdwijnen en leer jij hoe je invloed kan hebben op je klachten.


Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Als je het contact formulier invult neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

i've been there, done that

Mijn passie, om anderen te helpen om de mooiste versie van zichzelf te zijn, heb ik ontdekt door de zoektocht naar mijn eigen geluk. Na jaren met meerdere chronische klachten te hebben gelopen en Burn-out te zijn geweest, ben ik in contact gekomen met een holistisch coach. Zij heeft mij geholpen om in contact te komen met de persoon die ik diep van binnen ben, maar die ik altijd genegeerd had vanuit angst, onzekerheid en onwetendheid. Door het erkennen van mijn sensitiviteit, het loslaten van oude overtuigingen en de kracht die ik in mezelf vond, wist ik dat dit was wat ik wilde doen. Elke opleiding en cursus die ik heb gedaan heeft mij weer een stukje dichter bij mezelf gebracht. Het is zeker niet altijd makkelijk maar zo de moeite waard. Ik ben zeer dankbaar dat ik anderen mag begeleiden op deze mooie reis.